Παραπολιτικά

Τσίπρας, Δούκας, Μώραλης και Χαρδαλιάς στο ίδιο πάνελ σήμερα για τον Μπουτάρη

Για το βιβλίο «Γιάννης Μπουτάρης: Η πολιτική αλλιώς» θα μιλήσουν σήμερα οι Αλέξης Τσίπρας, Χάρης Δούκας, Γιάννης Μώραλης και Νίκος Χαρδαλιάς.
Γιάννης Μπουτάρης Βιβλίο

Ένα ενδιαφέρον πάνελ θα συγκροτηθεί σήμερα, στο Public Café στην πλατεία Συντάγματος (20:30), στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Γιάννη Μπουτάρη που έγραψε ο Λεωνίδας Μακρής.

Δίπλα δίπλα θα κάτσουν ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς και θα μιλήσουν για βιβλίο «Γιάννης Μπουτάρης: Η πολιτική αλλιώς» (εκδόσεις Παττάκη).

Ο Λεωνίδας Μακρής είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ταυτόχρονα μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Μακρής υπήρξε επί χρόνια συνεργάτης και λογογράφος του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης και στο βιβλίο του περιγράφει πώς ένας άνθρωπος προερχόμενος από τον επιχειρηματικό κόσμο κατόρθωσε να ασκήσει «πολιτική αλλιώς», εκφράζοντας με παρρησία τη γνώμη του μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και εξαρτήσεις.

Α.Ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Σοκ στη Σεβίλλη: Ταύρος κάρφωσε πασίγνωστο ταυρομάχο – Σκληρό βίντεο Chevron Left
Σοκ στη Σεβίλλη: Ταύρος κάρφωσε πασίγνωστο ταυρομάχο – Σκληρό βίντεο
Καλοκαιρινός εφιάλτης: Πανάκριβα τα αεροπορικά εισιτήρια - Οι εταιρείες εξαφανίζουν τις προσφορές
Chevron Right