Σε μια σπάνια κοινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκαν η Νατάσα Παζαΐτη και ο γιος της, Αλέξανδρος Καραμανλής.
Μητέρα και γιος εκμεταλλεύτηκαν απόλαυσαν τον περίπατό τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετοι και συνομιλώντας χαμογελαστοί καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους.
Για την έξοδό της, η Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε ένα κομψό, casual look συνδυάζοντας λευκή μπλούζα με μπεζ παντελόνι και λευκά παπούτσια, ενώ ο 23χρονος Αλέξανδρος κινήθηκε σε παρόμοιους χαλαρούς τόνους, φορώντας σκούρο μπλε πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια.
Υπενθυμίζεται ότι η Νατάσα Παζαΐτη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχουν αποκτήσει μαζί τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη.
Δείτε εικόνες:

Α.Ο.


