Ανδρουλάκης: «Στόχος δεν είναι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κερδίσουμε τη ΝΔ»

«Είμαστε δίπλα σε όλους όσους θέλουν ποιοτική δημοκρατία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ανδρουλάκης: «Στόχος δεν είναι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κερδίσουμε τη ΝΔ»
Eurokinissi | Γιάννης Παναγόπουλος

13:10 - 19/11/2023
Τελευταία ενημέρωση: 14:01 - 19/11/2023

Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνεδρίασε, την Κυριακή (19/11), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και κατά την εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε πως «στόχος δεν είναι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κερδίσουμε τη ΝΔ».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Βήμα βήμα πετυχαίνουμε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. […] Αυτό δείχνει η σταθερή ανοδική μας πορεία. Θα ξαναέχουμε την δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην πατρίδα μας. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχει αξιόμαχο αντίπαλο η συντηρητική παράταξη».

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε: «Είμαστε δίπλα σε όλους όσους θέλουν ποιοτική δημοκρατία. Στεκόμαστε στο πλευρό των πιο αδύναμων Ελλήνων με λόγος συνέπειας και προόδου και όχι προσφέροντας λαϊκισμό».

Κατόπιν, αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο ίδιος τόνισε το εξής: «Η ΝΔ είναι υπόλογη για την αύξηση των ανισοτήτων, τη συνεχιζόμενη μείωση πραγματικών εισοδηματιών, την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα. Δεν έχουμε κράτος που προστατεύει τον πολίτη αλλά κράτος τροχονόμο των επιχειρηματικών συμφερόντων. Η αποτελεσματικότητά τους είναι υπό του μηδενός. Δεν υπάρχει καμία επιτελικότητα. Προβάλλουν το 41% ως καθαρτήριο της ανικανότητάς τους. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αξίζουν περισσότερα και είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε καλύτερες ημέρες, αξιοπρέπεια και προοπτική».

«Εμείς ακούμε πολίτες και ειδικούς και καταθέτουμε εμπεριστατωμένες λύσεις για να κάνουμε το κράτος αποτελεσματικότερο», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, συμπληρώνοντας το εξής: «Δεν πανηγυρίζουμε για τις δημοσκοπήσεις, είναι μόνο μια φωτογραφία της στιγμής. Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος. Να μην συμβιβαστούμε, να υπηρετήσουμε τον λαό και την πατρίδα. Προχωράμε ενωμένοι και ανανεωμένοι, όλοι μαζί!».

{https://www.youtube.com/watch?v=jABNX_m74NU}

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων