Κορονοϊός στον Πειραιά: Απαντήσεις από τον Πλακιωτάκη ζητάει το ΚΙΝΑΛ

«Ο Υπουργός καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ αναφορικά με την υπόθεση του κρουαζιερόπλοιου που κατευθύνεται στην Κέρκυρα και στο οποίο ένας επιβάτης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.
Φωτ. Αρχείου
Φωτ. Αρχείου Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
iEidiseis

iEidiseis

22:20 - 04/03/2020
Τελευταία ενημέρωση: 22:45 - 04/03/2020

«Η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί ειλικρίνεια και ικανότητα διαχείρισης και αντιμετώπισης του θέματος» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση του σχετικά με τα δημοσιεύματα για το κρουαζιερόπλοιο που προσέγγισε το λιμάνι του Πειραιά νωρίτερα σήμερα και τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού αναφορικά με κρούσμα κορονοϊού σε αυτό.

Όπως σχολιάζει ο Τομέας Ναυτιλίας του κινήματος, «στη σημερινή συνέντευξη του Υπουργού Ναυτιλίας σε δελτίο ειδήσεων και με αφορμή το κρούσμα Covid19 σε κρουαζιερόπλοιο που προσέγγισε το λιμάνι του Πειραιά, ο Υπουργός δήλωσε τα εξής: "... Οι αρχές επικοινώνησαν με την εταιρεία, η οποία διέψευσε το γεγονός του κρούσματος του ιού σε επιβαίνοντα ...". Την ίδια στιγμή, όμως, διαβάζουμε την επιστολή του καπετάνιου στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος τους ενημερώνει ξεκάθαρα για το κρούσμα, διαψεύδοντας έτσι τον Υπουργό...».

«Είναι προφανές», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος, «ότι γεννιούνται ερωτηματικά».

«Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και όχι μόνο.

Ο Υπουργός καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις για τα μέτρα αντιμετώπισης και τις ενέργειες του υπουργείου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων