Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απάντησε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο», Στέφανος Κασσελάκης, στις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση ότι έπαιξε τένις με τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, στο Politia Tennis Club.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του με ειρωνική «συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό» για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από τέτοιου είδους εικόνες.
Στη συνέχεια πέρασε σε σκληρή πολιτική κριτική, κάνοντας εκτενή αναφορά σε κρίσιμες υποθέσεις της τελευταίας δεκαετίας. Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο ίδιος «δεν χρέωσε τη χώρα με τρίτο μνημόνιο», δεν ευθύνεται – όπως είπε – για κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που οδήγησαν πολίτες σε απόγνωση, ούτε για απώλειες κατοικιών μέσω servicers και funds.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε περικοπές συντάξεων, ούτε σε τραγωδίες όπως το Μάτι και τα Τέμπη, ενώ αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με υποκλοπές ή πολιτικά σκάνδαλα.
«Εάν θέλω, λοιπόν, να παίξω τένις, θα παίξω τένις, και φτάνει πια με αυτή τη διχόνοια και με αυτή τη μιζέρια. Είναι καιρός να δούμε μια νέα πολιτική, μια πολιτική με πολιτισμό», κατέληξε.
Δείτε το βίντεο:


