Πολιτική

Νέες βολές ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: Ας ψάξει ο Μαρινάκης πώς αντιδρούν οι ξένες αρχές σε τέτοια περιστατικά

«Τέταρτη ημέρα που η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε νύξη για έρευνα σχετικά με τα κενά στα πρωτόκολλα ασφαλείας», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΣΟΚ
ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

«Τέταρτη ημέρα διασυρμού της χώρας. Τέταρτη ημέρα που η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε νύξη για έρευνα σχετικά με τα κενά στα πρωτόκολλα ασφαλείας του γγ Εθνικής Ασφάλειας και των ανώτατων κλιμακίων της κυβέρνησης. Προφανώς, γιατί και αυτό το περιστατικό θα μπει κάτω από το χαλί», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τον υπόθεση του Θάνου Ντόκου.

«Μόνο που ο κ. Μαρινάκης το έκανε σήμερα ακόμη πιο σοβαρό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Ρώσοι φαρσέρ διαδραματίζουν έναν άλλον παράλληλο υπόγειο ρόλο», σχολιάζει και τονίζει: «Άρα, κατά τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου ο κ. Ντόκος αποκάλυπτε που βρίσκεται ο διοικητής της ΕΥΠ, σε ποιο βαθμό εξελίσσονται οι διπλωματικές συζητήσεις για τα drones και πότε θα κάνει εκλογές η κυβέρνηση σε… ποιον;». Το ΠΑΣΟΚ ρωτά επιπλέον, «πώς διανοείται μια “επιτελική” κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που προβάλλει εαυτόν ως δήθεν αναντικατάστατο, να μην έχουν τη διάθεση να πέσει φως στο θέμα;».

Εν είδει υστερόγραφου στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως «αντί ο κ. Μαρινάκης να ψάχνει πώς αντέδρασε η αντιπολίτευση σε άλλες χώρες στις περιπτώσεις εξαπάτησης ξένων αξιωματούχων, ας αναζητήσει πως αντέδρασαν οι επίσημες αρχές σε αντίστοιχα περιστατικά. Θα είναι πιθανώς διδακτικό και χρήσιμο για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
AKTOR – ΔΕΠΑ Εμπορίας: Θετικό σήμα για την εμπορική αξιοποίηση του Κάθετου Διαδρόμου