Άρης Ραβανός

Άρης Ραβανός

Προ των πυλών του Μεγάρου Μαξίμου είναι η ρήξη του Αντώνη Σαμαρά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την απουσία του πρώην Πρωθυπουργού από την ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορούσε τον ΠΑΟΚ.

Τα πρώτα καμπανάκια και μάλιστα δυνατά, αρχίζουν να ακούγονται προς το Μέγαρο Μαξίμου από σημαντικό τμήμα της κοινωνίας.

Το σενάριο για πρόωρες εκλογές το 2020 συζητά πλέον σοβαρά ο Κυρ. Μητσοτάκης

«Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαίωσε ότι στα μεγάλα μπορούμε τελικά να συμφωνήσουμε» είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η στάση Βορίδη προκαλεί ήδη μεγάλες συζητήσεις για το που το πηγαίνει και τι ακριβώς επιδιώκει

Σαμαράς: Ευχές και εκλογή ΠτΔ στην ονομαστική του εορτή - Θα δεχτεί όσους επιθυμούν να του ευχηθούν στο πολιτικό του γραφείο, όπου αναμένεται να συζητηθούν... πολλά 

Η απαξία του Κυριάκου στον Παυλόπουλο, τα καρφιά του Χρ. Λαζαρίδη - απάντηση στον Ν. Κακλαμάνη, η έμμεση επίθεση του Μαξίμου μέσω άρθρου της Καθημερινής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την κυβέρνηση. Η περίοδος χάριτος τελείωσε για το κυβερνητικό σχήμα μετά και την προ ημερών συμπλήρωση έξι μηνών από την εκλογική νίκη της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μπροστά του σειρά εμποδίων και προβλημάτων.

Αύριο οι συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς - Μετά και το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι απέναντι και δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει με την κυβέρνηση

Ο Μητσοτάκης φέρνει τον εκλογικό νόμο πριν την εκλογή ΠτΔ. Στόχος ο έλεγχος της Κ.Ο. της ΝΔ, με φόντο και την επίμαχη ψηφοφορία, μιας και που πολλές είναι οι «γαλάζιες» ενστάσεις για τα ονόματα που έχουν ακουστεί

Σελίδα 1 από 21

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις