Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το πρόστιμο-μαμούθ των 500 ευρώ στις 11:00 το πρωί και προχώρησε στην επαναφορά του στα 300 ευρώ γύρω στις 17:00.

Μένει το πρόστιμο των 300 ευρώ. Πήρε πίσω την απόφαση για τα 500 ευρώ ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε στο Κυριάκο Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων, σκληρή κριτική για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι δεν έχουν ανοίξει τα εμβολιαστικά κέντρα που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση.    

Ανευθυνότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ισχυρισμό του ότι η κυβέρνηση πέτυχε στο «δεύτερο κύμα» των 4.500 θανάτων άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με περιφρονητικό τρόπο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της μάχης.

Από Δευτέρα ανοίγει σταδιακά η οικονομική δραστηριότητα και επεκτείνεται για ένα μήνα η κάλυψη του 80% των ενοικίων των πληττόμενων επιχειρήσεων ανακοίνωσε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ότι θα καταβάλλονται έκτακτα επιδόματα ανεργίας για δύο μήνες.

Ο κύβος ερρίφθη και η Ελλάδα αγοράζει τα 18 Rafale. «Ναι» από τη Βουλή.  

«Ψηφίζουμε υπό τον όρο ότι δεν θα ανατραπεί ο στρατηγικός αμυντικός σχεδιασμός της χώρας που έδινε αλλού προτεραιότητα μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα και με την επιλογή των Rafale» 

Έντονες επιφυλάξεις για την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας υπό την παρέμβαση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την απόλυτή αντίθεσή του με την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας - Τουρκίας εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, καταγγέλλοντας ότι η διενέργεια των συνομιλιών είναι αποτέλεσμα της άσκησης πιέσεων από το Βερολίνο στην ελληνική κυβέρνηση.

Σελίδα 1 από 29

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις