Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγείρει το ζήτημα νομιμότητας, σχετικά με την συνέχεια των έργων για το Μεγάλο Περίπατο.

Έγγραφα που αποδεικνύουν ότι 15 οδηγοί λεωφορείων του ΟΣΥ βρίσκονται αποσπασμένοι σε ιδιαίτερα γραφεία στελεχών της κυβέρνησης κατέθεσε ο Νίκος Παππάς. 

H Βουλή λαμβάνει πιο αυστηρά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο Αδ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «μίζερους» και «μικρόψυχους» τους βουλευτές που προειδοποίησαν την κυβέρνηση ότι χάνει τον έλεγχο της πανδημίας.    

Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών με επίκεντρο την πρώτη κατοικία πολλοί προεξόφλησαν ότι η όλη συζήτηση θα καλυπτόταν απόλυτα από την πυκνή επικαιρότητα των ημερών και δεν θα επέτρεπε να εξαχθεί κανένα πολιτικό συμπέρασμα.

«Εκτός τόπου, χρόνου και θέματος» χαρακτήρισε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι τελικά στράφηκε κατά της ίδιας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώτος νόμος που θα καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πτωχευτικός Κώδικας, είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Μίλησε για «νταλκά Μητσοτάκη για την πτώχευση των Ελλήνων». 

Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα εθνικά. Ζήτησε εξηγήσεις για την δήλωση Χρυσοχοΐδη. 

Μήνυμα ανθρωπιάς στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το ζήτημα του καρκίνου του μαστού δεν προσφέρεται για «κινήσεις εντυπωσιασμού» έστειλε με το δικό της τρόπο από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

 

Σελίδα 1 από 13

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις