Ο Bloody Hawk βρέθηκε, το Σάββατο (21/6), στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου, μπροστά σε 40.000 θεατές – σε ένα ιστορικό sold out για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα.
Συγκεκριμένα, η συναυλία του Bloody Hawk είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο της Ριζούπολης, ωστόσο η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η διοργανώτρια εταιρεία, δηλαδή η Dynasty Athens, αναγκάστηκε να αναζητήσει νέο και μεγαλύτερο χώρο, επομένως ο εξωτερικός χώρος του ΟΑΚΑ ήταν μονόδρομος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τι έγινε στη συναυλία του Bloody Hawk στο ΟΑΚΑ
Με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Φθηνά Tricks 3» τον Μάιο, ο Bloody Hawk έβαλε την τελική σφραγίδα σε μια τριλογία που σηματοδότησε την πιο ώριμη και εξωστρεφή δημιουργική του φάση. Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει 12 κομμάτια – 12 ξεχωριστές ιστορίες με διαφορετικά beats και flows, ενισχύοντας τον αφηγηματικό και πειραματικό χαρακτήρα της δουλειάς του.
@harrys_christodoulou Τι ζούμε😍 #fyp #viral #marinasatti #bloodyhawk #greece #foryouu ♬ πρωτότυπος ήχος – Harrys
Η πορεία ξεκίνησε με το πρώτο μέρος της σειράς, «Φθηνά Tricks», που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2023 και αποτέλεσε καλλιτεχνική τομή για τον ράπερ από την Ξάνθη. Ακολούθησε το «Φθηνά Tricks 2», τον Μάιο του 2024, με 12 νέα κομμάτια και ηχηρές συνεργασίες – ανάμεσά τους, οι Toquel, Wang, Dani Gambino και Εθισμός, που ανέδειξαν τη μουσική πολυσυλλεκτικότητα του άλμπουμ.
@sia.pan #greektiktok #fyyyyyyyyyyyyyyy #bloodyhawk #viral #μπεσφοργιου #greece #oaka #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Sia Pan
Στο τρίτο μέρος της τριλογίας, ο Bloody Hawk συνέχισε το δημιουργικό του άνοιγμα, με καλλιτεχνικές συναντήσεις που έδωσαν ξεχωριστό τόνο στο έργο: ΛΕΞ, Μαρίνα Σάττι, TOQUEL, Trouf, Dani Gambino και Wang – με τους δύο τελευταίους να έχουν υπογράψει και το κοινό EP «THE DEAL».
@sia.pan #greektiktok #fyyyyyyyyyyyyyyy #bloodyhawk #viral #μπεσφοργιου #greece #oaka #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Sia Pan
Το «Φθηνά Tricks 3» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά κατά τη διάρκεια της ιστορικής συναυλίας του Bloody Hawk στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μαζί του στη σκηνή, ως special guests, εμφανίστηκαν η Μαρίνα Σάττι, ο Toquel, και ο Νέγρος του Μοριά, δίνοντας δυναμικό παλμό σε μια βραδιά που ανέδειξε τη νέα εποχή της ελληνικής ραπ.
@kassis._ #fyp #fy #bloodyhawk #mpesfypgamw #kaposallios ♬ original sound – κληρονόμος του τίποτα