Σινεμά: Οι ταινίες από την Πέμπτη 30 Ιουλίου

Η καλοκαιρινή κινηματογραφική σεζόν μπαίνει στη δεύτερη φάση της με πληθώρα νέων ταινιών και -το χαρακτηριστικό της φετινής σεζόν- εξαιρετικές επανεκδόσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Σινεμά: Οι ταινίες από την Πέμπτη 30 Ιουλίου

13:45 - 27/07/2020
Τελευταία ενημέρωση: 13:49 - 27/07/2020

Επικίνδυνη ομορφιά
Σκηνοθεσία: Tate Taylor
Παίζουν: Jessica Chastain, Colin Farrell, Geena Davis
Η Άβα είναι μια πραγματική φονική μηχανή, μια επαγγελματίας δολοφόνος που φέρνει σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές σε όλο τον κόσμο. Όμως, όταν η τελευταία αποστολή της δεν έχει την επιθυμητή έκβαση, η οργάνωση για την οποία εργάζεται στρέφεται εναντίον της. Πλέον, η Άβα θα πρέπει να επιστρατεύσει όλη την εξυπνάδα και την εμπειρία της για να σωθεί.

{https://youtu.be/ANFDRUkX-tY}

Miss Απειθαρχία
Σκηνοθεσία: Φιλίπα Λόουθορπ
Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Τζέσι Μπάκλεϊ, Γκούγκου Μπάθα-Ρο
Το 1970 ο θεσμός των καλλιστείων μεσουρανούσε σε όλες σχεδόν τις δυτικές χώρες και η βραδιά του τελικού για την ανάδειξη της Μις Κόσμος καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατών στον καναπέ τους. Έτσι, όταν το κίνημα για την χειραφέτηση των γυναικών αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή την «παρωδία», οι τηλεθεατές βρέθηκαν μπροστά σε μια έκπληξη.

{https://youtu.be/eV115pbt-lA}

Το τέλειο σχέδιο
Σκηνοθεσία: Κάρλος Πόλο Μενάργκεζ
Παίζουν: Αντόνιο Ντε Λα Τόρε, Ραούλ Αρέβαλο, Τσέμα Ντελ Μπάρκο
Τρεις φίλοι είναι άνεργοι εδώ και πολύ καιρό. Κάθε μέρα στις 9 ξεκινούν να εκτελέσουν ένα σχέδιο που θα τους βγάλει από την δύσκολη κατάσταση τους. Κάθε φορά όμως κάποιο γεγονός τους αναβάλλει τα σχέδια και αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως. Η φιλία των τριών αρχίζει και κλονίζεται.

{https://youtu.be/xo14ZAviN-U}

Μια νύχτα μαγική
Σκηνοθεσία: Κριστόφ Ονορέ
Παίζουν: Κιάρα Μαστρογιάνι, Βενσάν Λακόστ, Μπενζαμέν Μπιολέ, Καμίγ Κοτέν
Μετά από 20 χρόνια γάμου, η Μαρία αποφασίζει να αφήσει τη συζυγική στέγη. Μια νύχτα πηγαίνει στο δωμάτιο 212, στο ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι της. Από εκεί, έχει πανοραμική θέα του διαμερίσματος της, του συζύγου της, του γάμου της. Αναρωτιέται αν πήρε τη σωστή απόφαση. Η Κιάρα Μαστρογιάνι απέσπασε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας Φεστιβάλ Καννών.

{https://youtu.be/6GHjld0XbUA}

Όχι άλλο καλοκαίρι
Σκηνοθεσία: Massimo Venier
Παίζουν: Aldo Baglio, Giacomo Poretti, Giovanni Storti
Τρεις οικογένειες νοικιάζουν κατά λάθος το ίδιο εξοχικό σπίτι για τις διακοπές τους. Δυστυχώς για τους πάντες το λάθος δεν μπορεί να διορθωθεί κι έτσι τα μέλη των οικογενειών, που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συμβιώσουν. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και… ξεκαρδιστικό.

{https://youtu.be/2sRpTf6Egpk}

Ο πλανήτης του Γουίλι
Σκηνοθεσία: Έρικ Τόστι
Ακούγονται οι φωνές των: Ηδύλη Κυριακίδη, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Υφαντής, Βίνα Παπαδοπούλου
Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του.

{https://youtu.be/ZuoQl_DFu7I}

Επανεκδόσεις:
Inception (2010)
Σκηνοθεσία: Christopher Nolan
Παίζουν: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page
Σε μια εποχή κατά την οποία η τεχνολογία επιτρέπει την εισβολή στο ανθρώπινο υποσυνείδητο, ένας επαγγελματίας «κλέφτης» ονείρων έρχεται αντιμέτωπος με την υπέρτατη πρόκληση. Την εμφύτευση μιας ιδέας, αποστολή που θα αποδειχτεί θανάσιμα επικίνδυνη.

{https://youtu.be/YoHD9XEInc0}

Γυμνοί στον ήλιο (1960)
Σκηνοθεσία: Ρενέ Κλεμάν
Παίζουν: Αλέν Ντελόν, Μορίς Ρονέ, Μαρί Λαφορέ και η Ρόμι Σνάιντερ
Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ», το θρίλερ του Ρενέ Κλεμάν για έναν άφραγκο αλλά γοητευτικό νεαρό που δολοφονεί έναν πλούσιο πλέι-μπόι και υιοθετεί την ταυτότητά του για να βάλει στο χέρι τα λεφτά και το κορίτσι του είναι ό,τι πιο «καυτό» έχει γυριστεί ποτέ με φόντο το υγρό στοιχείο.

{https://youtu.be/tWnvLNTzt-k}

Ληστεία αλά Ιταλικά (1969)
Σκηνοθεσία: Πίτερ Κόλινσον
Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Μπένι Χιλ, Νόελ Κάουορντ, Ραφ Βαλόνε
Μια συμμορία Άγγλων κακοποιών αποφασίζουν να διαπράξουν μια θεαματική ληστεία στο Τορίνο, ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από την καταδίωξη της αστυνομίας και της Μαφίας. Η εμβληματική ταινία καταδίωξης που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

{https://youtu.be/Z0uN32GV1_c}

Το κλουβί με τις τρελές (1978)
Σκηνοθεσία: Édouard Molinaro
Παίζουν: Ugo Tognazzi, Michel Serrault, Claire Maurier
Ο Ρενάτο, ιδιοκτήτης ενός καμπαρέ που ειδικεύεται στα drag shows, έχει μακροχρόνια σχέση με τον Αλμπίν, τον σταρ του κλαμπ. Οι δυο τους αναγκάζονται να παραστήσουν το straight ζευγάρι όταν ο γιος τους αποφασίζει να παντρευτεί την κόρη μιας διάσημης και υπερσυντηρητικής οικογένειας.

Το Κλουβί με τις Τρελές Trailer from Summer Classics on

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων