Showbiz

Ιωάννα Τούνη: «Αν δεν έχω καταφέρει εδώ και 8 χρόνια να δικαιωθώ, τι ελπίδα έχει μια κοπέλα 18 χρονών;»

Η δίκη των δύο φερόμενων δραστών στην υπόθεση του revenge porn σε βάρος της Ιωάννας Τούνη συνεχίζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ / ΑΝΤ1

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά στο κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης μαζί με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Σήμερα είναι η σειρά των μαρτύρων να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση του revenge porn.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, η influencer και επιχειρηματίας τόνισε το προσωπικό κόστος που καλείται να πληρώσει καθημερινά γι’ αυτή την υπόθεση και εξέφρασε την απορία πως με τον ρυθμό που εξελίσσεται η διαδικασία μια γυναίκα που δεν διαθέτει οικονομικούς πόρους και υποστήριξη από το περιβάλλον της μπορεί να ελπίζει στη Δικαιοσύνη.

«Ελπίζω κάθε διεστραμμένος, ανώμαλος που θα το δει αυτό να παραδειγματιστεί»

«Είναι κάτι που περίμενα 8 χρόνια τώρα. Είναι κάτι που το χρειάζεται η ψυχή μου πρώτα απ’ όλα. Την πρώτη φορά ήμουν η μοναδική μάρτυρας που έδωσε κατάθεση, οπότε περιμένω να εξελιχθεί κι η υπόλοιπη διαδικασία σήμερα.

Δεν ξέρω, έχω πάρα πολλές σκέψεις. Όμως αυτό που πάνω απ’ όλα με προβληματίζει είναι ότι, αν εγώ έχω υποστεί όλον αυτό τον διασυρμό για ένα βίντεο που τραβήχτηκε παρά τη θέλησή μου, χωρίς να το γνωρίζω, το οποίο βρέθηκε αναρτημένο πραγματικά σε ό,τι Μέσο υπάρχει στην Ελλάδα, αν για κάτι τέτοιο δεν έχω καταφέρει εδώ και 8 χρόνια να δικαιωθώ, δεν μπορώ να φανταστώ με όλη αυτή τη μάχη που δίνω τόσα χρόνια και σκεπτόμενη ότι μπορεί να θεωρείται ότι έχω κάποια επιρροή, μια κοπέλα που βλέπει αυτό το πράγμα και μένει στην επαρχία με τους γονείς της, είναι 18 χρονών, δεν έχει οικονομικούς πόρους, δεν έχει ψυχική δύναμη, πραγματικά τι ελπίδα μπορεί να έχει αν εγώ παλεύω ακόμα να αποδείξω ότι είμαι το θύμα σε αυτή την υπόθεση;»

«Προσποιούμαι ότι είμαι καλά ενώ δεν είμαι»

«Είναι κάτι που το κουβαλάω μέσα μου πάντα, είναι κάτι που, όσο και να προσπαθώ να παριστάνω ότι δεν συμβαίνει, συμβαίνει. Τα καθημερινά σχόλια με βρισιές και χυδαιολογίες που λαμβάνω φροντίζουν να μου το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα ότι ο κόσμος μέχρι σήμερα, ό,τι κι αν έχω καταφέρει με τη δουλειά μου, με τις επιχειρήσεις μου, με το παιδί μου, είναι κάτι που τα επισκιάζει για πάρα πολύ κόσμο κι αυτό που βλέπουν δεν είμαι εγώ γι’ αρχή.

Πραγματικά ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει γρήγορα και να μπορέσω να βάλω μέσα μου μια τελεία σε κάτι που βαραίνει πάρα πολλά χρόνια, κάτι που ό,τι και να συμβαίνει, όσο χαρούμενη κι αν δείχνω, πρέπει να το κρύβω πίσω από συγκαλυμμένα χαμόγελα και να προσποιούμαι ότι είμαι καλά ενώ δεν είμαι.

Νιώθω ότι έχει βιαστεί ο ψυχισμός μου κι απλά ζητάω δικαιοσύνη για μένα και για κάθε γυναίκα που δεν είχε τη δύναμη να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια. Κι ελπίζω κάθε διεστραμμένος, ανώμαλος που θα το δει αυτό να παραδειγματιστεί και να μην τολμήσει να το κάνει αυτό σε καμία κοπέλα και να έχω συμβάλει λίγο σε αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Κακοκαιρία στην Αττική: Βίντεο με το εντυπωσιακό «shelf cloud» που σκέπασε τα νότια προάστια Chevron Left
Κακοκαιρία στην Αττική: Βίντεο με το εντυπωσιακό «shelf cloud» που σκέπασε τα νότια προάστια
Αντρέι Γερμάκ: Ο «πραγματικός διαχειριστής της εξουσίας» στο Κίεβο
Chevron Right