Ραντεβού με την κάμερα του Alpha είχε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου. Όπου ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη δραματική σειρά Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι.
Αφού αναφέρει πως ο Ιάκωβος είναι ένας ιδιόμορφος άνθρωπος. «Βρισκόμαστε στο γραφείο του Ιάκωβου Σκλαβοδήμου. Είναι το γραφείο του σπιτιού μου και η έδρα των επιχειρήσεων. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, λίγο σκληρός, είναι ένας άνθρωπος που ζει λίγο στην παρανομία και είναι ο τύπος που ελέγχει τα πάντα στο λιμάνι. Αλλά αυτό το πράγμα δεν το είχα ξανακάνει ως τώρα, οπότε το είδα λίγο σαν πρόκληση. Δεν έχει καμία σχέση ο Ιάκωβος με τον χαρακτήρα μου.
Ο χαρακτήρας μου δεν στάθηκε εμπόδιο στην πορεία μου πουθενά. Δεν θα άλλαζα κάτι. Αλλά το μεγαλύτερό μου ελάττωμα είναι η αναβλητικότητα. Δηλαδή σπρώχνω τα πράγματα προς το μέλλον, τα βάζω λίγο κάτω από το χαλί.
Συνήθως αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Αλλά όταν με βλέπω, βλέπω λάθη. Είμαι αυστηρός, δεν κολακεύομαι όταν με βλέπω. Γιατί προσπαθώ να δω αν είναι αυτό που πρέπει. Η εμφάνισή μου είναι αυτή που είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι η ερμηνεία σε έναν ρόλο. Μικρός είχα μεγάλη εσωστρέφεια, δεν ήμουν πολύ κοινωνικός. Όμως μετά με τη δουλειά άρχισα να κοινωνικοποιούμαι πιο πολύ.
Ένα διάστημα ήθελα να ασχοληθώ με την εστίαση. Κάποια στιγμή προέκυψε και το έκανα με μεγάλη αποτυχία, το άφησα και επανήλθα. Ανταπεξέρχομαι σε όλες τις συνθήκες και με λεφτά και χωρίς. Δεν κάνω διαχείριση», απάντησε γελώντας.


