Η Μαρία Κίτσου μαζί με τον Τόλη Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε Γίνεται του Σαββάτου 13/6. Φέτος το καλοκαίρι περιοδεύουν μαζί με την καυστική κωμωδία Οικογένεια Τσεκμέ, με την ηθοποιό να εκπλήσει ευχάριστα το κοινό σε κωμικό ρόλο.
Πάντως το γεγονός πως φέτος δίνει γέλιο μέσα από μια παράσταση την έχει βοηθήσει και προσωπικά.
Χαρακτηριστικά απαντά για την αποφασή της να κάνει κωμωδία: «Είναι μεγάλη ευλογία, με βοηθάει πάρα πολύ. Γυρίζω από την πρόβα και είμαι χαρούμενη. Πηγαίνω στην πρόβα πάνω στη σκηνή και δεν λέω «ωχ Παναγία μου τώρα», πάω με χαρά. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι, να κάνουμε παρέα, να βγούμε έξω και να κάνω μπάνιο στην πισίνα. Κάτι που δεν έκανα ποτέ. Με έχει βγάλει από όποια θλίψη και κατάθλιψη. Αν και δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Είναι ευλογία.
Δεν το μετάνιωσα που το είπα, γιατί ευτυχώς δεν είχα αρνητικά σχόλια. Γιατί είχα αντίθετα μηνύματα και ιστορίες ανθρώπων, που είτε έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και έχουν βγει από αυτό. Είτε από ανθρώπους που δυστυχώς παλεύουν. Ακόμα και στο «Να με λες μαμά», είχα πολλά μηνύματα.
Πήρα μόνο καλά μηνύματα και συμπαράστασης, ότι τους έδωσα θάρρος και ότι βλέπουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Κακά τα ψέματα, αυτή η επίπλαστη ευτυχία του Instagram δεν είναι αλήθεια. Και το βλέπουν και νεότερα παιδιά και λένε «εγώ δεν είμαι ικανός να ζήσω…». Όλοι μας αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες και απλά βγάζουμε τις καλύτερες στιγμές μας. Ό,τι δεν φαίνεται υπολογίζουν πως δεν υπάρχει», είπε στη Ναταλία Γερμανού.


