Συναγερμός σήμανε στις τοπικές αρχές έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Ελευσίνα, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό τριών ατόμων.
Το συμβάν καταγράφηκε γύρω στις 20:30 επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την οδό Πλάτωνος, κοντά στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ενεπλάκησαν τα δύο αυτοκίνητα παραμένουν μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση.
Από το σημείο διακομίστηκαν άμεσα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο δύο άτομα που έφεραν σοβαρά τραύματα.
Παράλληλα, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέσω της οποίας απεγκλωβίστηκε ένας ακόμη επιβάτης χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Εξαιτίας του σοβαρού συμβάντος, η κίνηση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή διεξάγεται με εμπόδια, ενώ η Τροχαία εξετάζει και συλλέγει στοιχεία για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.


