Στην κάμερα του Weekend Live μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης για τις επιλογές που έχει κάνει στις δουλειές του σαν ηθοποιός. Ακόμα έκανε αναφορά σε περιστατικά που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και για ακρότητες που παραβίαζαν οικογενειακές στιγμές.
Ειδικότερα είπε ότι: «Ήμουν τυχερός στις δουλειές που έχω κάνει, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Οι επιλογές είναι δικές μας, τα «όχι» φτιάχνουν καριέρες συνήθως. Έχω πει πολλά. Και σε πολύ μεγάλη σειρά και δεν το μετάνιωσα.
Τα μέσα ενημέρωσης μου έχουν συμπεριφερθεί με σεβασμό. Πάντα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κιτρινίζουν πράγματα ή μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Δεν έχει σημασία το τι λέγεται. Σημασία έχει ποιος το λέει πάντα.
Υπήρξαν στιγμές που έχω στενοχωρηθεί, υπήρξαν στιγμές που έχω κινηθεί νομικά όταν προσέβαλαν εμένα και την οικογένεια μου. Το παιδί μου ουσιαστικά. Αλλά πραγματικά υπάρχουν και άνθρωποι που με έχουν εξυμνήσει.
Θυμάμαι πολλά πράγματα που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ. Όταν γεννήθηκε η Ισμήνη η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο και έγινε χαμός. Παράνοιες… Μαθαίνεις να ζεις, ποτέ δεν είσαι ελεύθερος γενικά. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα τα οποία θα ήθελα να κάνω χωρίς να σχολιαστώ», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.


