Ελλάδα

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό εξάχρονο παιδί σε πισίνα

Τη ζωή του έχασε ένα εξάχρονο παιδί σε πισίνα κατοικίας στη Μεσσηνία.
Πισίνα ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/7) στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στη Γιάλοβα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, όπου ένα εξάχρονο παιδί έχασε τη ζωή του, αφού εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα κατοικίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το παιδί βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του, 32 ετών, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια σε διώροφη κατοικία της περιοχής. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο μικρός φέρεται να ξέφυγε της προσοχής της, ενώ εκείνη εκτελούσε εργασίες καθαριότητας στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα αντιλήφθηκε ότι το παιδί βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ διασώστες κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ, προκειμένου να το επαναφέρουν. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του περίπου στις 4:30 το απόγευμα. Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη ψυχική κατάσταση.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Κορομηλά για Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης ξέρει πώς να κερδίζει τις καρδιές μας» Chevron Left
Κορομηλά για Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης ξέρει πώς να κερδίζει τις καρδιές μας»