Ελλάδα

Νέες διακοπές ρεύματος στην Αττική – Πού εντοπίζονται τα προβλήματα, πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές.
Διακοπή ρεύματος
EUROKINISSI (ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στην υπόλοιπη Αττική, ενώ συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Η διακοπή ηλεκτροδότησης ξεκίνησε περίπου στις 15:20 και αρχικά επηρέαζε τις περιοχές όπως η Κυψέλη, τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, το Ζωγράφου και το Γκύζη. Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν σε Ζωγράφου, Μενίδι, Μεταμόρφωση ενώ λίγο πριν τις 17:00 προβλήματα υπήρχαν σε Λούτσα, Πικέρμι και Σπάτα. Λίγο μετά τις 18:00 προβλήματα αντιμετώπισαν η Αγορά και το Λιμάνι του Πειραιά, Κοκκινιά, Κορυδαλλός, Νίκαια, Ίλιον, Περιστέρι.

Λίγο μετά τις 19:30 χωρίς ρεύμα έμειναν και οι περιοχές Αμπελάκια Σαλαμίνας, Παλούκια Σαλαμίνας, Σαλαμίνα και ο Γέρακας.

Αργότερα, και συγκεκριμένα γύρω στις 20:00 ο ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσε πως χωρίς ρεύμα είναι οι περιοχές Μαρκόπουλο και Σκάλα Ωρωπού, ο Κάλαμος και το Χαλκούτσι. Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ χωρίς ρεύμα έμειναν τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη διακοπή ρεύματος έχουν επηρεαστεί τα καταστήματα, ενώ παράλληλα σημειώνονται προβλήματα στη λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών σε κεντρικούς δρόμους.

Τέλος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ανελκυστήρες.

Όσον αφορά τον χρόνο αποκατάστασης των βλαβών σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ στον Γέρακα αναμένεται να υπάρξει επίλυση του προβλήματος στις 23:00, σε Χαλκούτσι και Ωρωπό στις 12 τα μεσάνυχτα όπως επίσης σε Βριλήσσια και Χαλάνδρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μητσοτάκης Chevron Left
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της την περίοδο της οικονομικής κρίσης»