Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: 55χρονος τουρίστας κατέρρευσε στο λιμάνι

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τουρίστας υπέστη ανακοπή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμάνι του Σισίου Λασιθίου, όπου ένας 55χρονος τουρίστας κατέρρευσε, έχοντας υποστεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να ξεκινούν αμέσως προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Για περίπου 45 λεπτά έδωσαν μάχη προκειμένου να τον επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, ο 55χρονος δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινιστούν από την προβλεπόμενη ιατρική διαδικασία, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή του λιμανιού, όπου βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετοί πολίτες και επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Αγγελική Νικολούλη: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ Chevron Left
Αγγελική Νικολούλη: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ