Media

Άγιος Έρωτας: Η πρώτη νύχτα της Χριστίνας στη φυλακή

Πολλές οι ανατροπές στο νέο επεισόδιο της σειράς Άγιος Έρωτας με τη Χριστίνα να φτάνει στις φυλακές της Άμφισσας.
Άγιος Έρωτας: Η πρώτη νύχτα της Χριστίνας στη φυλακή

Η Χριστίνα περνά τις πρώτες της ώρες στη φυλακή και δεν είναι καθόλου εύκολες στη σειρά Άγιος Έρωτας στον Alpha. Επιπλέον ο Μαρκόπουλος γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Χλόη έφερε την Ελευθερία στη Στέρνα. Ενώ ο πατήρ Νικόλαος συνοδεύει τη μητέρα του στο σανατόριο.

Τι θα δείτε στο νέο επεισόδιο

Η Χριστίνα μεταφέρεται στην Άμφισσα, όπου αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα της φυλακής. Ενώ ο πατήρ Νικόλαος αποχαιρετά τον μικρό Κυριάκο και ετοιμάζεται να πάει την Πετρούλα στο σανατόριο. Προκαλώντας τις υποψίες του Πέτρου για τη σχέση του με τη Χλόη.

Στο νοσοκομείο, η Δώρα αποκαλύπτει στον Παύλο ότι βρήκε ένα ερωτικό γράμμα της Ολυμπίας προς εκείνον. Ενώ ο Παύλος εξοργίζεται μαθαίνοντας ότι η Χλόη και ο Αργύρης έφεραν πίσω την μικρή τους κόρη.

Εντωμεταξύ, ο προσφάτως αποφυλακισμένος Χάρης σχεδιάζει να καταγγείλει τον Παύλο για την ψεύτικη εγκυμοσύνη. Ενώ η Σοφία συνεχίζει να πολιορκεί την Αναστασία ακολουθώντας το μοχθηρό της σχέδιο.

Παράλληλα, η Θάλεια αναλαμβάνει επίσημα τη διεύθυνση της ΠΑΜΑΡ, ενώ ο Πέτρος εμπλέκει τον Στέφανο στην λαθραία παραλαβή αρωμάτων. Την ίδια ώρα, η κατάσταση της μικρής Ελευθερίας θα προκαλέσει πανικό στη Χλόη, ενώ στο σανατόριο ο πατήρ Νικόλαος θα έχει μια αναπάντεχη γνωριμία.

Το τρέιλερ της σειράς Άγιος Έρωτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ντόναλντ Τραμπ Chevron Left
Ο Τραμπ ψέκασε με άρωμα τον Αλ- Σαράα μέσα στον Λευκό Οίκο - «Πόσες γυναίκες έχεις;» (Βίντεο)
Ο κόφτης δεν χαρίστηκε… ούτε στον Δαβάκη
Θανάσης Δαβάκης Chevron Right