Η σειρά του MEGA Οι Αθώοι έφτασε στο 15ο και προτελευταίο επεισόδιο στο MEGA και η υπόθεση κορυφώνεται. Ο Πέτρος καταλήγει στην ίδια φυλακή με τον Γιάννο.
Οι ενοχές για τον φόνο του Αράθυμου βασανίζουν τον Πέτρο στο προτελευταίο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA. Αλλά αρνείται να ομολογήσει.
Η αλήθεια αναδύεται πλέον οδυνηρή και κάθε ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Σε ένα αναπάντεχο γύρισμα της μοίρας… Εκεί όπου ο πραγματικός ένοχος και ο άδικα καταδικασμένος θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο στη φυλακή.
Τι θα δείτε στο δέκατο πέμπτο επεισόδιο την Παρασκευή 22/5 στις 22:10:
Βυθισμένος στις ενοχές, ο Πέτρος στοιχειώνεται από τη μνήμη του Αράθυμου. Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει ένα γράμμα του Γιάννου, γεμάτο τρυφερότητα. Και συνειδητοποιεί την απόλυτη αγνότητα της ψυχής του. Στη φυλακή, μια αποτυχημένη απόδραση οδηγεί τον Γιάννο στην απομόνωση. Όπου η βαθιά του πίστη αποτελεί το μοναδικό του στήριγμα.
Την ίδια στιγμή, ο Σάββας πιέζει τον Πέτρο να ομολογήσει την αλήθεια. Εκείνος, αποδιωγμένος ακόμη και από τη Στεφανία, πρωτοστατεί σε διαμαρτυρία των χωρικών κατά των τοκογλύφων και συλλαμβάνεται. Η μοίρα τον οδηγεί στην ίδια φυλακή με τον Γιάννο.
Δείτε το τρέιλερ της σειράς Οι Αθώοι


