Media

Survivor 2026 27/1: Τους έκανε «Μύλο» σε αγώνα και συμβούλιο και την έστειλαν στον τάκο

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2026 είναι εδώ με spoiler και πληροφορίες για τον 2ο αγώνα ασυλίας στις 26/1
Survivor 2026 27/1: Τους έκανε «Μύλο» σε αγώνα και συμβούλιο και την έστειλαν στον τάκο

Δεύτερη σερί ήττα για τους Επαρχιώτες  στο Survivor 2026 και τα προβλήματα όχι μόνο βγήκαν στην επιφάνεια, αλλά τρύπησαν το ταβάνι. Αφού έχουν ήδη δύο παίκτες υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor 2026, η μπλε ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά την πιθανότητα να χάσει άλλον έναν παίκτη.

Μοναδική ελπίδα να κερδίσουν την τρίτη ασυλία και να επικεντρωθούν ο καθένας στον κοινό τους στόχο για να σωθούν.  Ενώ στο κέντρο βρέθηκε αμέσως μετά τον αγώνα η Φανή Παντελάκη που δημιούργησε πρόβλημα στον πάγκο στα τελευταία ματσαρίσματα.

«Για μένα από σήμερα είμαστε 10», είπε ο Μιχάλης Σηφάκης στην ομάδα όταν επέστρεψαν στην καλύβα τους. Άλλωστε η κατάσταση της ομάδας των Επαρχιωτών έφτασε και στον δεύτερο αγώνα στην ήττα με 10-5 από τους Αθηναίους. Για τον λόγο αυτό και το συμβούλιο ήταν μέσα σε μεγάλη ένταση και μια ακόμα ανατροπή.

Οι Αθηναίοι κέρδισαν τη 2η ασυλία στο Survivor 2026

Χαμός στους Επαρχιώτες

«Μαζί με τον αγώνα χάθηκε και η ψυχραιμία», είπε ο Γιώργος Λιανός στην αρχή του συμβουλίου. Ενώ μετά τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη Φανή, η παίκτρια είπε πως θέλει να αλλάξει ομάδα και να πάει στους Αθηναίους.

Στην ψηφοφορία για τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση οι Επαρχιώτες αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο την… Φανή Παντελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
MasterChef 10 27/1: Μαύρες ποδιές με το «καλημέρα» - Οι 2 που αποχώρησαν Chevron Left
MasterChef 10 27/1: Μαύρες ποδιές με το «καλημέρα» - Οι 2 που αποχώρησαν
Η επικίνδυνη στροφή στον απολυταρχισμό της Αμερικής του Τραμπ
ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ Chevron Right