Media

Moments: Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη μετά από καιρό με το Moments και πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Moments: Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη

Πρεμιέρα για το Moments του ΑΝΤ1 στην prime time του Σαββάτου με τη Ζέτα Μακρυπούλια να λέει την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές. Ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε ποδαρικόσ το νέο show.

«Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε στη νέα εκπομπή Moments του ΑΝΤ1. Σε αυτή την εκπομπή θα συνυπάρξουμε με ανθρώπους που θαυμάζουμε, με ανθρώπους που μπορεί κάποια στιγμή να έχουμε ταυτιστεί μαζί τους.

Μπορεί να μας έχουν διασκεδάσει, επηρεάσει ή και εμπνεύσει. Μαζί τους θα αναβιώσουμε στιγμές της ζωής τους, που τους έχουν διαμορφώσει σε αυτό που είναι σήμερα.

Θα ανακαλύψουμε τις πτυχές εκείνες που για τους περισσότερους από εμάς μπορεί να είναι άγνωστες, για τους ίδιους όμως υπήρξαν καθοριστικές.

Η αυλαία, λοιπόν, ανοίγει για τον αποψινό μας καλεσμένο. Όλα όσα τόλμησε να ονειρευτεί ως παιδί έγιναν το σενάριο για τη δική του μοναδική διαδρομή στη ζωή», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον αγαπημένο της φίλο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πρώτο Moments στον ΑΝΤ1

Ανάμεσα στις πρώτες εκπλήξεις ήταν ένα συγκινητικό ηχητικό μήνυμα από την αδερφή του καλλιτέχνη. Η οποία κρατά χαμηλούς τόνους κι έκανε μια εξαίρεση για την νέα εκπομπή, χωρίς όμως να εμφανιστεί.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκπληκτος με την παρέμβαση της αδερφής του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Είμαστε στη μέση της εκστρατείας μας» λέει το Ισραήλ - «Αποδυναμωμένη η Τεχεράνη»
Axios: Ο Τραμπ σχεδιάζει ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν - Οι όροι για τον τερματισμό του πολέμου
Ντόναλντ Τραμπ Chevron Right