Media

Άγιος Έρωτας: Ο Γεράσιμος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Η Δέσποινα βρίσκει τον Γεράσιμο αναίσθητο στον δρόμο στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγιος Έρωτας στον Alpha.
Άγιος Έρωτας: Ο Γεράσιμος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ο Αργύρης συλλαμβάνεται για την απόπειρα δολοφονίας του Γεράσιμου στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγιος Έρωτας στον Alpha.

Παράλληλα ο Λεωνίδας ζητά από τον πατέρα Νικόλαο να τον πάει στον Μαρκόπουλο, με πρόθεση να συγκρουστεί μαζί του. Αλλά εκείνος τον συγκρατεί και τον οδηγεί στο νεκροταφείο, όπου επισκέπτονται τους τάφους της Πετρούλας και της Χαράς.

Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι ο Αντρέας έχει απαχθεί από τους Ιταλούς. Καθώς τα δύο αδέλφια αναγκάζονται να συνεχίσουν το κοντραμπάντο για να κερδίσουν χρόνο. Ο Παύλος, αφού απειλεί τη Δέσποινα, βάζει τον Βαζούρα να μαχαιρώσει τον Γεράσιμο και να ενοχοποιήσει για την επίθεση τον Αργύρη.

Ο Αργύρης τελικά συλλαμβάνεται από τον Νικηφόρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Σμαρώς και της Ειρήνης. Η Δώρα και η Δέσποινα συνοδεύουν έντρομες τον Γεράσιμο στο νοσοκομείο κι εκεί η Δέσποινα αναγκάζεται να αποκαλύψει ότι ο Γεράσιμος είναι αδελφός της.

Η Χλόη τρέχει στο σπίτι του πατέρα Νικόλαου για να τον συναντήσει. Αλλά εκεί θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν ο πατήρ Νικόλαος της συστήσει τον Λεωνίδα ως πατέρα του.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Άγιος Έρωτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της και το εξιτήριο Chevron Left
Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της
Ένα στα πέντε βενζινάδικα στη Γαλλία ξέμεινε από καύσιμα
Chevron Right