Παραπολιτικά

Όταν το iEidiseis.gr αποκάλυψε το φάντασμα της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα

Τι έγραφε το iEidiseis.gr από τις 4/3 για την τηλεδιοίκηση και την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στη χώρα μας.

Οι συγκλονιστικές εικόνες από το κτίριο της ανύπαρκτης τηλεδιοίκησης στη Λάρισα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το iEidiseis υπήρξαν αποκαλυπτικές για την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στη χώρα μας.

Και αν για κάποιους δεν αρκούσε αυτό, για τους δικούς τους λόγους, ήρθαν οι μαρτυρίες από τους εργαζόμενους στη Λάρισα για την εγκατάλειψη του ΟΣΕ να συμπληρώνουν την εικόνα αποσύνθεσης και αδιαφορίας που έφερε την τραγωδία στα Τέμπη.

Εργαζόμενοι, σταθμάρχες και μηχανοδηγοί εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο που βρισκόταν η τηλεδιοίκηση ως το καλοκαίρι του 2019, τη βεβαιότητά τους πως εάν λειτουργούσε το Κέντρο Τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο «λειτουργούσε από το 2009 ως τον Ιούλιο του 2019», το δυστύχημα στα Τέμπη δεν θα είχε συμβεί.

Όμως, το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του iEidiseis.gr από τις 4/3 αποτύπωσε με ακρίβεια την ανυπαρξία τηλεδιοίκησης κάποιοι που στη συνέχεια προσπάθησαν να πουν ακριβώς το αντίθετο. Όμως μάταια. Η κάμερα του iEidiseis ήταν ο αδιάψευστος μάρτυρας. 

Σε αυτό γράφαμε: «Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες εγκατάλειψης μέσα από το κτήριο της τηλεδιοίκησης στον σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκαλύπτει το iEidiseis, στο εσωτερικό του κτηρίου επικρατεί εικόνα διάλυσης σε αντίθεση με το απώτερο παρελθόν που λειτουργούσε κανονικά και οι σταθμάρχες είχαν την πλήρη εικόνα για το πού βρίσκεται το κάθε τρένο».

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που δημοσιεύσαμε τότε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Rapid test: Πού γίνονται δωρεάν την Τρίτη (21/3)
Βαρουφάκης: Είστε ατζέντηδες των αρπαχτικών που θέλουν το νερό μας
Chevron Right