Παραπολιτικά

Προβλήματα ΤΕΚΑΛ – ΤΕΕ για το «νέο ΣΕΦ»

Υπάρχουν σημαντικά «τεχνικά προβλήματα» στον φάκελο που κατέθεσε η ΤΕΚΑΛ στο ΤΕΕ.
ΣΕΦ
Shutterstock

Σύννεφα άρχισαν να εμφανίζονται στον «καταγάλανο» ουρανό του νέου ΣΕΦ. «Καταγαλάζιο» θα έπρεπε να γράψουμε, λόγω της κυβερνητικής σπουδής, να δημιουργήσει με κρατικό χρήμα το νέο γήπεδο, αλλά δεν ταιριάζει. Τέλος πάντων.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι υπάρχουν σημαντικά «τεχνικά προβλήματα» στον φάκελο που κατέθεσε η εργολάβος του έργου, η εταιρεία ΤΕΚΑΛ στην Αναθέτουσα Αρχή που είναι το ΤΕΕ. Με αποτέλεσμα ήδη να έχουν αρχίσει οι καθυστερήσεις.

Το πιθανότερο είναι ότι τα προβλήματα, αργά ή γρήγορα, θα επιλυθούν, αφού από την πλευρά του ΤΕΕ υπάρχει κάθε διάθεση να ολοκληρωθεί το έργο και οι «κόκκινοι» να παραλάβουν το «δώρο» τους, αλλά ο χρονικός ορίζοντας της παράδοσης-παραλαβής μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερος από τον αρχικώς προβλεπόμενο.

Κ.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Αποστολάκη Chevron Left
Αποστολάκη: «Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη το ETCS παραμένει εκτός λειτουργίας»