Πολιτική

Ανδρουλάκης: Οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία είναι τώρα λάθος

Στον «πάγο» βάζει τη συζήτηση περί συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς στόχος του είναι «να μεγαλώσει η παράταξη». «Η ΝΔ ως κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη και δεν υπάρχει αντιπολίτευση», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε το πρόγραμμα της περιοδείας του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι «οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία είναι τώρα λάθος». Σύμφωνα με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ δείχνει αλαζονική συμπεριφορά ότι «εμείς σχεδιάζουμε στο παρασκήνιο και εσείς θα ψηφίσετε στο προσκήνιο».

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ στόχος του είναι να μεγαλώσει η παράταξη, να γίνει πρωταγωνιστής και δεν συζητά για συνεργασίες.

«Η ΝΔ ως κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη και δεν υπάρχει αντιπολίτευση», είπε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημιουργήσει ένα αφήγημα ως προσωπικό του σωσίβιο. «Δεν πρόκειται να του δώσουμε τέτοιο σωσίβιο».

Για τις δημοσκοπήσεις, είπε ότι τις παρακολουθεί αλλά ο αγώνας κρίνεται στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα κερδίσει.  «Αν δεν ένιωθα έτοιμος, δεν θα έθετα υποψηφιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε : «Προσπαθώ να ενώσω όλες τις γενιές του ΠΑΣΟΚ», επισημαίνοντας ότι είναι έτοιμος να αγκαλιάσει όλους τους παλιούς ψηφοφόρους. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «όλοι όσοι έφυγαν για τις θέσεις δεν θα είναι σε καμιά φάση της προσπάθειας μας». 

«Πρέπει να γίνουμε κόμμα εξουσίας. Ας κάνουμε το πρώτο βήμα να πάρουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό και όλα είναι ανοιχτά», κατέληξε.

Το πρόγραμμα ομιλιών Νίκου Ανδρουλάκη από 22/11 έως 25/11 και πρόγραμμα συναντήσεων στην Κύπρο στις 26/11

Το πολιτικό γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη έκανε γνωστό το πρόγραμμα της περιοδεία του.

Αναλυτικά: 

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου @ 19:00

Ομιλία στη Χαλκίδα

Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας Χαλκίδα,

Τρίτη 23 Νοεμβρίου @ 18:00 

Ομιλία στην Τρίπολη

Τουριστικό Περίπτερο Πλ. Άρεως Τρίπολη,

Τρίτη 23 Νοεμβρίου @ 20:00 

Ομιλία στην Καλαμάτα

Αμφιθέατρο Κουμουνδούρος (Πρώη Νομαρχία) Καλαμάτα,

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου @ 19:00 

Ομιλία στον Πύργο

Θεματικό Πάρκο Ξύστρη Πύργος,

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου @ 18:00 

Ομιλία στο Αγρίνιο

Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, Λευκωσία, Κύπρος

Την Παρασκευή ο κ. Ανδρουλάκης θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση για το μέλλον την Ευρωπαϊκής Άμυνας, καθώς και συναντήσεις με τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπο Πετρίδη, τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά και την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Αννίτα Δημητρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:15 Ομιλία στην Εκδήλωση «Το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Άμυνας» που διοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, υπό την Αιγίδα Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών

14:30 Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπο Πετρίδη

15:30 Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Αννίτας Δημητρίου

16:30 Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έλενα Παπαρίζου: Αποδέχομαι τις αλλαγές στο σώμα μου -φέτος έκανα baby botox
Πρόβλεψη Σαρηγιάννη για 2.300 κρούσματα τη μέρα στην Αθήνα και έκκληση για επιπλέον ΜΕΘ
Chevron Right