Ο Πάνος Σκουρολιάκος μιλάει στην ΕΡΤ1 για τη γκάμα των ρόλων που έχει ερμηνεύσει σε διαφορετικά είδη θεάτρου. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και εξήγησε γιατί αυτή ήταν η επιλογή του. Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ταινία Καποδίστριας του Γιάννη Σμαραγδή και τον δικό του ρόλο.
Επίσης εξηγεί πως νιώθει ικανοποιημένος για τους ρόλους που έχει αναλάβει και το μεγάλο του ρεπερτόριο. «Επαγγελματικά είμαι περήφανος γιατί όπως είχε γράψει κάποτε για μένα ο Γιάννης Βαρβέρης σε κριτική του με είχε αποκαλέσει «τρομερό αμφίβιο». Γιατί το ένα καλοκαίρι ήμουν στην Επίδαυρο, το άλλο στο Δελφινάριο. Έχω κάνει όλα τα είδη και νομίζω πως δεν τα έχω κάνει άσχημα. Γι’αυτό είμαι περήφανος. Ήμουν ένας ηθοποιός γενικών καθηκόντων και όχι για ένα πράγμα. Αυτό που απεχθάνομαι είναι η μανιέρα.
Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να κάνω στην επιθεώρηση τον βλάχο, αυτό πήγε καλά. Και ήρθαν να μου πούνε να το κάνουμε ταινίες, βιντεοταινίες, θέατρο… Δεν το έκανα. Μόνο στην επιθεώρηση που είναι τυπολογία.
Αυτό με ικανοποίησε, ότι έκανα όλα τα είδη του θεάτρου με μια σχετική ευκολία. Επειδή ξεκίνησα από την Επίδαυρο, από τον Ευαγγελάτο, δεν μπορούσε να πει κάποιος κάτι για το Δελφινάριο. Όταν έφυγα από το Αμφιθέατρο, μετά από χρόνια με κάλεσε για να κάνουμε τις Νεφέλες του Αριστοφάνη. Δεν με είχε παρακολουθήσει μετά. Αλλά του άρεσε η αμεσότητα που είχα αποκτήσει. Αυτό ήταν από την επιθεώρηση. Γιατί το θέατρο είναι ένα, δεν είναι πολλά. Η επιθεώρηση μπορεί να σου δώσει εφόδια για άλλα έργα», είπε ο Πάνος Σκουρολιάκος.


