Μπορεί να έχουν περάσει 34 χρόνια χωρίς τη μεγάλη σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου… Το σημάδι της όμως έχει παραμείνει ανεξίτηλο στην τέχνη της. Η Τζένη Καρέζη ζωνταντεύει μέσα από στιγμιότυπα από το φωτογραφικό αρχείο της Φίνος Φιλμ. Καθώς στις 12 Ιανουαρίου συμπληρώθηκαν 94 χρόνια από τη γέννησή της.
Οι υπεύθυνοι της εταιρίας των μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών έφτιαξαν ένα φωτογραφικό άλμπουμ για τη μεγάλη ηθοποιό. Ενώ ανάρτησαν τις φωτογραφίες αυτές στα social media τιμώντας τη Τζένη Καρέζη.
«Θα μπορούσε να είναι σταρ του Χόλιγουντ, μούσα του Κιούμπρικ και του Κόπολα. Να περπατά στο κόκκινο χαλί και να κερδίζει Όσκαρ. Όμως η Τζένη αποφάσισε να μείνει σε αυτόν τον τόπο τον μικρό, που γινόταν μεγάλος μαζί της. Έγινε μούσα των Ελλήνων. Έγινε επαναστάτρια, μητέρα, κόρη, αδελφή και σύμβολο γυναικείας δύναμης και ακέραιου ήθους, έγινε η Τζένη μας. Και την ευχαριστούμε εκεί ψηλά για όλα», γράφει η λεζάντα.
Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τη Τζένη Καρέζη
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


