Showbiz

Μάρω Κοντού: Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά την αγαπημένη του φίλη και συμπρωταγωνίστρια

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τη Μάρω Κοντού και μας θύμισε τη μαγική συνεργασία τους στη σκηνή του Αθήναιον.
INSTAGRAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε το δικό του «αντίο» στη Μάρω Κοντού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών και μας θύμισε ένδοξες στιγμές της θεατρικής ιστορίας μας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media και τη συνόδευσε με μία φράση: «Σ’ αφήνω αγαπημένη μου Μάρω να πας από ‘κει, στο τελευταίο σου ταξίδι».

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά θεατρικά το 1987 στο θέατρο Αθήναιον στην επιθεώρηση «Τι Είδε ο Γιαπωνέζος;». τα κείμενα είχαν γράψει ο Λάκης Λαζόπουλος και η Άννα Παναγιωτοπούλου και τη σκηνοθεσία υπέγραφε ο Ανδρέας Βουτσινάς.

Η παράσταση που έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο σημαδεύτηκε από μια σειρά πρωτοφανών γεγονότων. Ένα νούμερο που σατίριζε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη ήταν η αφορμή να εισβάλει η αστυνομία στο θέατρο και να συλλάβει τον Λάκη Λαζόπουλο και στην συνέχεια την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Στη δίκη που ακολούθησε υπέρ των συλληφθέντων κατέθεσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για την ιστορία στην παράσταση έπαιζαν οι Λάκης Λαζόπουλος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μάρω Κοντού, Παύλος Χαϊκάλης, Υβόννη Μαλτέζου, Γιώργος Λέφας, Ζωή Ρηγοπούλου, Νατάσα Ασίκη, Σπύρος Κωνσταντινίδης και Κώστας Ίτσιος.

Το 2018 οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά στην αναβίωση της κωμωδίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη σε διασκευή και σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου. 56 χρόνια μετά από την πρεμιέρα του έργου στο Θέατρο Κοτοπούλη, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη, ο Λάκης Λαζόπουλος τόλμησε το ανέβασμα της θρυλικής κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου με την Κατερίνα Γερονικολού, τον Ορέστη Τζιόβα, τη Μάρω Κοντού, τον Νίκο Γαλανό, τον Κώστα Βουτσά, τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νίκη Παλληκαράκη.

Δείτε την ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μητσοτάκης Καραμανλής Σαμαράς Μπακογιάννη Chevron Left
Με κωδικό «περικυκλώστε τον Καραμανλή» το σχέδιο Μητσοτάκη για την αναχαίτιση του Σαμαρά