Σοκ προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης ενός βρέφους μόλις 10 μηνών στην Ηλεία, το οποίο νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, ενώ η μητέρα του έχει συλληφθεί από τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, μεταξύ των οποίων εγκαύματα, κατάγματα στα κάτω άκρα αλλά και δαγκωματιές σε διάφορα σημεία. Παράλληλα, φέρεται να πάσχει και από οστεομυελίτιδα, γεγονός που επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας του.
Όπως μεταδίδεται, η μητέρα είχε μεταφέρει τις προηγούμενες ημέρες το παιδί στο νοσοκομείο του Πύργου για εξέταση. Οι γιατροί, διαπιστώνοντας τα εμφανή τραύματα, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Ωστόσο, πριν φτάσουν οι Αρχές, η γυναίκα αποχώρησε από το νοσοκομείο παίρνοντας μαζί της το βρέφος.
Ακολούθησαν έρευνες από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εντόπισαν τη γυναίκα και προχώρησαν στη σύλληψή της. Το παιδί μεταφέρθηκε εκ νέου σε νοσοκομείο και, λόγω έλλειψης εξειδικευμένου ιατρού στον Πύργο, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Πάτρα, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Ηλεία στο Καραμανδάνειο. Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν πως τα τραύματα δεν συνάδουν με ατύχημα, αλλά παραπέμπουν σε κακοποίηση, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις Αρχές.
Η αστυνομία διερευνά όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.


