Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης, αφού ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε εκτός πλατό τις προηγούμενες ημέρες. Η Φαίη Σκορδά τον αγκάλιασε θερμά, ενώ ανάλογα εγκάρδια ήταν η υποδοχή και των υπολοίπων συνεργατών του.
Όμως, το κλίμα δυναμιτίστηκε πολύ γρήγορα όταν το «Buongiorno» έδειξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Σήμερα» του Σκάι με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο και προσκεκλημένο τον Άρη Πορτοσάλτε. Το απόσπασμα περιείχε την τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτση, ο οποίος διεκδικεί την εκταφή του γιου του, ενός από τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.
Ο δημοσιογράφος του Σκάι ζήτησε το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να μην γίνει «τσαντιροκατάσταση», προκαλώντας τη έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου.
Εκτός ευατού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις Πορτοσάλτε
«Ξεπερνάει κάθε όριο αυτός ο άνθρωπος. Βαθιά μέσα μου πιστεύω πως είναι απερίγραπτα αντιδραστικός. Έχει μια συμπεριφορά που δείχνει πως το βράδυ σκέφτεται “τι θα πω για να προκαλέσω αρνητικά σχόλια;”. Αλλά ποιος τον ακούει; Ο κόσμος, ο απλός άνθρωπος που δουλεύει και παλεύει, ο αδικημένος πολίτης. Τρεις-τέσσερις υπουργοί θα πουν κάτι παραπάνω; Όχι, γιατί έχουν στοιχειώδη ενσυναίσθηση.
Τι είναι η πλατεία Συντάγματος, τι το περιστύλιο και τι ο χώρος έξω από τη Βουλή; Είναι οι χώροι όπου συγκεντρώνεται ολόκληρος ο ελληνικός λαός, όπως στην επέτειο των Τεμπών, για να δείξει την αποδοκιμασία του.
Θέλει φτύσιμο, ιδεολογικό φτύσιμο! Είναι αλήτης! Συγγνώμη για τα χοντρά λόγια, αλλά δεν φταίει το κανάλι… Είναι αλήτης», κατέληξε και αποχώρησε από το πλατό.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


