Showbiz

Ο καλλιτέχνης που καταγγέλλει τον γνωστό τραγουδιστή «σπάει» τη σιωπή του: «Θέλω να φανεί η αλήθεια»

Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται στα δικαστήρια ο νεαρό καλλιτέχνης για να καταθέσει μήνυση εναντίον πασίγνωστου τραγουδιστή.
BUONGIORNO / MEGA

Το θρίλερ με τις επικείμενες καταγγελίες εναντίον πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή για ασελεγείς πράξεις και ανήθικες προτάσεις φαίνεται να παίρνει τέλος, προσωρινά. Σε λίγη ώρα αναμένεται στα Δικαστήρια της τέως Σχολής Ευελπίδων ο πρώτος καταγγέλλων για να υποβάλει μήνυση για ασελγείς πράξεις και σεξουαλική παρενόχληση σε χώρο εργασίας.

Ο νεαρός καλλιτέχνης θα αναφερθεί σε γεγονότα που συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και θα υποστηρίξει ότι ο λόγος που καθυστέρησε να προχωρήσει σε καταγγελία είναι κυρίως οικονομικός. Χρειάζονταν να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για προχωρήσεις στις απαραίτητες νομικές κινήσεις εναντίον του τραγουδιστή. Χρειάζονταν επίσης να εξασφαλιστεί η «συναίνεση» δύο τουλάχιστον μαρτύρων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι ήταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες κάποιων από τα περιστατικά που θα καταγγελθούν.

Σε μια πρώτη δήλωσή του προς το «Buongiorno» ο νεαρός καλλιτέχνης, που παραμένει για την ώρα ανώνυμος, ζήτησε την κατανόηση του κόσμου.

«Θέλω να φανεί η αλήθεια και όσα έζησα. Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος για εμένα ψυχολογικά. Ήρθα στην Αθήνα για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, νομίζοντας ότι έχω μια καλή ευκαιρία, και βρέθηκα σε αυτή τη θέση. Τώρα βρήκα τη δύναμη για να προχωρήσω παρακάτω. Ας δείξουμε λίγη κατανόηση και σεβασμό γιατί κανείς δεν θα ήθελε το παιδί του να περάσει κάτι τέτοιο. Από το σπίτι μου δεν έμαθα να λέω ψέματα, ούτε να κάνω πράγματα στις πλάτες των άλλων».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Buongiorno», αν ο πασίγνωστος τραγουδιστής καταστεί κατηγορούμενος, θα πάρει μαζί του και πολύ στενό συνεργάτη του, ο οποίος έπαιζε ρόλο μεσολαβητή και διευκόλυνε στην τέλεση των αξιόποινων πράξεων.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το «Buongiorno»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Νικήτας Κακλαμάνης Κυριάκος Μητσοτάκης Chevron Left
Γραβάτα με τσολιαδάκια δώρισε ο Κακλαμάνης στον Μητσοτάκη
Ρούτσι για Καρυστιανού: Αν προχωρήσει σε κίνημα, ο σύλλογος Τεμπών πρέπει να αποφασίσει τη στάση του
Chevron Right