Showbiz

Υρώ Μανέ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από τις δουλειές που έχω κάνει»

Για τις σειρές που την έκαναν να ξεχωρίσει και ο κόσμος τις αγαπά ακόμα μιλά η Υρώ Μανέ στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1.
Υρώ Μανέ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από τις δουλειές που έχω κάνει»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν η Υρώ Μανέ όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις σειρές που την έκαναν να ξεχωρίσει στο ξεκίνημα της καριέρας της. Αλλά και για τις σχέσεις που «δεν» έχει με τους συμπρωταγωνιστές της στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Αφού εξηγεί πως άλλο είναι η δουλειά και άλλο προσωπική της ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy ~ Thanasis (@studio4_ert)

Αγαπημένες σειρές, όπως οι Μήτσοι του Λαζόπουλου, το Δις Εξαμαρτείν, τα Εγκλήματα, ακόμα τα παρακολουθεί το κοινό. «Μου κάνει εντύπωση, υπάρχει νέος κόσμος που ξέρει το Δισ Εξαμαρτείν απ’έξω. Μου στέλνουν βιντεάκια. Ειδικά όταν έχει γεγονότα που κάτι ταιριάζει. Νομίζει ο κόσμος ότι έχω κάνει πολλά σίριαλ και λέω «παιδιά είναι μετρημένα στα δάχτυλα». Οι 10 Μικροί Μήτσοι ήταν στο ξεκίνημά μου. Πόσα χρόνια πίσω, είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Σαν να ήταν χθες. Είναι η αίσθηση της δουλειάς που κάνουμε. Και πολλές φορές όλα επικαιροποιούνται με έναν τρόπο ιδιαίτερο, μέσα από τα social.

Εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου. Όταν μου έρχονται τα μηνύματα, αναγκαστικά. Λέω ωραία εποχή και ωραίες δουλειές. Συνήθως το παρελθόν όταν δεν συνδυάζεται με αρνητικά πράγματα και ιστορικά γεγονότα ακραία, για όλους έχει μια νοσταλγία. Το αγκαλιάζω με αγάπη όλο αυτό.

Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από τις δουλειές που έχω κάνει.  Γιατί έτσι τα έφερε η ζωή. Οι ηθοποιοί έχουμε λίγο τσιγκάνικη αντιμετώπιση και νοοτροπία. Τελειώνουν οι δουλειές, τελειώνει ο κύκλος. Στην πορεία των ετών κατάλαβα και το έχω ξεχωρίσει. Άλλο η δουλειά και άλλο η πραγματική ζωή», είπε η ηθοποιός.

Η Υρώ Μανέ στο Στούντιο 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ακτιβιστές από τον «στολίσκο της Γάζας» δεμένους πισθάγκωνα στο Ισραήλ Chevron Left
Αμετανόητος ο Μπεν-Γκβιρ - Διεθνής κατακραυγή για το βίντεο με τους ακτιβιστές του στολίσκου