Showbiz

Μαργαρίτα Μυτιληναίου: «Η μαμά μου είναι βράχος μας, κρατάει μετά τον θάνατο του μπαμπά μου»

Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου μιλά στο Στούντιο 4 για την απώλεια του πατέρα της, Στέφανου Ληναίου, και πώς το διαχειρίστηκε η οικογένειά της.
Μαργαρίτα Μυτιληναίου: «Η μαμά μου είναι βράχος μας κρατάει μετά τον θάνατο του μπαμπά μου»

Στο Στούντιο 4 της Τρίτης 19/5 βρέθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου όπου μίλησε για τη ραδιοφωνική της πορεία. Καθώς και την απώλεια το πατέρα της, Στέφανου Ληναίου, πριν από έναν μήνα. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός πέθανε στις 18 Απριλίου σε ηλικία 98 ετών. Αλλά η οικογένεια σεβάστηκε την επιθυμία του για διακριτικότητα και ανακοίνωσε το γεγονός λίγες ημέρες αργότερα.

Η ζωή με δύο μεγάλους πρωταγωνιστές στο τιμόνι της οικογένειας είχε τα πάνω και τα κάτω της. Αλλά τώρα δεν είχει εύκολα διαχειρίσιμη η απώλεια. «Κι εγώ κι ο αδερφός μου περάσαμε διάφορες στιγμές με τους γονείς μας. Κι εντάσεις, καλές στιγμές, αποστάσεις, από όλα. Όλες αυτές οι στιγμές περνάν από το μυαλό σου πολύ γρήγορα. Μετά τις μπλοκάρεις γιατί δεν μπορείς να το διαχειριστείς.

Μέχρι πριν από μια βδομάδα είχα περίπου 250 μηνύματα αδιάβαστα από εκείνες τις μέρες. Των γνωστών, φίλων και τα λοιπά. Μας παίρνει και μας χρόνο. Νομίζω ότι είναι λογικό. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, όχι, όχι. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, συμβαίνει. Τον ψάχνω και τον εκτιμάω περισσότερο. Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη γιατί ξέρω ότι βλέπει η μαμά μου.

Η μαμά μου είναι βράχος σε όλο αυτό. Φοβερή, τρομερή, μας κρατάει αυτή, είναι φανταστική. Ο μπαμπάς μου ήταν πληθωρικός και εξωστρεφής. Η μαμά μου είναι πάντα εσωστρεφή, αλλά αυτή «οδηγούσε». Τα τελευταία χρόνια κάθομαι και τις ξαναβλέπω τις ταινίες του. Ανακαλύπτω και πράγματα που δεν είχα δει. Δηλαδή μια έκφραση, μια σιωπή. Σε αυτή την περίοδο δεν είναι πολύ εύκολο. Αλλά γενικά είναι πολύ τρυφερό», είπε.

Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου μιλά στο Στούντιο 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ντόναλντ Τραμπ Chevron Left
Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ: Νέα πλήγματα στο Ιράν αν δεν υπάρξει συμφωνία