Η Νίκη Λυμπεράκη έκανε την τελευταία Βόλτα της χρονιάς παρέα με τη Δήμητρα Γαλάνη, ξεκινώντας από το πατρικό της στην Ελληνορώσσων. Η μεγάλη ερμηνεύτρια και δημιουργός άνοιξε το κουτί με τις αναμνήσεις της και μίλησε για το μουσικό της ταξίδι στον χρόνο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ενώ τη συζήτηση διέκοψε ευχάριστα η απρόσμενη εμφάνιση του συνθέτη και σολίστ του πιάνου, Γιώργου Χατζηνάσιου. Οι δυο τους ανέτρεξαν στις σημαντικές στιγμές της κοινής τους πορείας. Καθώς θυμούνται τραγούδια που άφησαν το αποτύπωμά τους στο ελληνικό τραγούδι.
Η ίδια χαρακτηρίζει μεταφυσική της σχέση τους που άφησε δημιουργικά ένα πολύ σημαντινό αποτύπωμα. «Με τον Γιώργο Χατζηνάσιο είναι σχεδόν μεταφυσική η σχέση μας. Όταν καθόταν στο πιάνο και άρχιζε να παίζει ένα τραγούδι άγνωστο, εγώ ήξερα ποιο τραγούδι θα παίξει. Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησα και μου άνοιξε αυτόν τον κόσμο», θα πει.
Και ο μεγάλος συνθέτης θα αναφέρει πως ήταν κάτι σαν ερωτικό δέσιμο όταν κάθονταν στο πιάνο. «Κάθε πέντε λεπτά τσακωνόμασταν, μα κάθε πέντε λεπτά… Όταν καθόμασταν όμως στο πιάνο, άνοιγαν οι ουρανοί και έπεφταν οι μελωδίες. Πως είναι οι ερωτευμένοι που τσακώνονται, σκοτώνονται και ξαφνικά στο κρεβάτι τα βρίσκουν… Για εμάς ήταν το πιάνο το κρεβάτι. Άνοιγε η Δήμητρα την απέραντη φωνή της κι εγώ τις συγχορδιές και φτιάχναμε πράγματα φοβερά», είπε.


